Hockeyweg 10, 5405 NC Uden
Tel. +31 (0) 413 270 072
Mob. +31 (0) 654 381 703
info@chon-ji-kwan.nl

Beste sporters, ouders en verzorgers

We hebben de Kalender weer aangepast kijk snel wat de inhoud daarvan is

Groetjes

Frans en Marianne


It is with great anticipation that we announce the 29th International Hanmudo seminar in Uden / Holland on October 13, 14,  and  15,  2017.

 The seminar will be held at the Martial Arts Centre Uden and will be conducted by Dr. He-Young Kimm (10th Dan), Founder of Han Mu Do.

The seminar will include ki exercises, kicking and striking techniques, joint locking techniques, throwing techniques, empty hand forms and weapon techniques.

 The cost of the seminar is:

WHA members            € 45,00 for one (1) day and/or € 90,00 for two (2) days

Non members             € 50,00 for one (1) day and/or € 100,00 for two (2) days

 Note: Participants with 5th Dan & higher and school owners (chief instructor) bringing a minimum of four (4) students (participating 2 days) do not have to pay for the seminar.

 Timetable

Friday oct 13  18:00 - 21:00 Black Belt test ( registration starts at 17:30 )

Saturday oct 14:         10:00 - 17:00 (Registration starts at 9:00 o’clock.)

Sunday oct 15:           10:30 - 16:00 (Registration starts at 9:30 o’clock.)

           Adress:  Chon-ji-kwan Martial Arts Centre Uden

           Hockeyweg 10 5405 NC Uden

           +31 6 54381703

 

Mierlo - Het nieuwe seizoen is weer begonnen en Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre Uden is weer goed van start gegaan.

Negen van de in totaal 150 deelnemers hadden zich ingeschreven voor een instaptoernooi in Mierlo. Met trots en enthousiasme keken de ouders toe naar hun kinderen hoe ze probeerde hun tegenstanders te overmeesteren. En dat deden ze met succes.

Voor de meeste deelnemers was het de eerste dat ze deelnamen aan dit toernooi. "Het was een goede ervaring om de technieken te delen met andere judokas van andere judoscholen. Het was super gegaan en we kijken graag uit naar het volgende toernooi", aldus Frans van Boxtel van Chon-Ji-Kwan.

De uitslagen:

Gavin

 

Cornelissen

1e plaats

Mayra

 

Eykelenburg

1e plaats

Ilse

 

Brugmans

2e plaats

Wesley

van

Hees

2e plaats

Floor

 

Opdam

2e plaats

Jesse

van de

Pasch

2e plaats

Suheyl

 

Sahin

2e plaats

Timo

van de

Broek

4e plaats

Aldin

 

Junuzovic

4e plaats

 

 

Chon Ji Kwan in de prijzen met Judo toernooi in Veghel 

 

 Afgelopen zondag 26 Maart jl werd er in Veghel bij Judoclub DE WA Kwai het instaptoernooi gehouden. Aan dit toernooi namen 120 judoka`s mee verdeeld over 7  verschillende sportscholen uit de regio Dit was het eerste toernooi van deze club en mede door een uitstekende organisatie  werd dit toernooi een groot succes. Vanuit Chon-Ji-Kwan deden er maar liefst 17 deelnemers aan mee. Dat hebben ze geweten bij De Wa Kwai in Veghel. Door de grote strijdlust en aanmoedigingen van de ouders behaalde de deelnemers van Chon-ji-kwan Martial arts vaak het podium. We willen graag Bart en Etienne van harte bedanken voor hun vrijwillige inzet en kijken graag uit naar het volgende Toernooi. 

 

Hieronder ziet u de uitslagen 

 1e Plaatsen werden behaald door; 

Gijs  van Beek

Tatum Nuijen

Floor Opdam

Suheyl Dahin  

2e Plaatsen werden behaald door; 

Zoe Ross

IlseBrugmans 

3e plaatsen werden behaald door; 

Jonas de Jong

Gwen vd Broek

Jim Verhoef

Luuk Reinders

Jesse vd Pasch

Arwen Looonen

4e plaatsen werden behaald door;

Timo vd Broek

Kerem Elbeyli

Yann vd Broek

5e  plaatsen werden behaald door;

Tess van Staveren

Sem van Staveren

                       

 

Namens Frans en Marianne van Boxtel van harte gefeliciteerd met jullie resultaten’

 

Baton Rouge - "Cha Ryut Do-Ju-Nim -Nim Ke Kyung Ye." Hiermee begroet de kersverse Chief Master Harm Verkuijlen uit Uden naar de Koreaans grondlegger van het Han Mu Do Dr He-Young Kimm na het behalen van zijn  6e Dan tijdens het internationale seminar dat werd gehouden in Baton Rouge, Amerika.

Met trots kan Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre Uden meedelen dat Harm Verkuijlen geslaagd is voor zijn 6e Dan binnen de afdeling Hanmudo. Harm Heeft zijn 6e Dan-examen met succes afgelegd in het hoofdkantoor van de World Hanmudo Association in de Verenigde Staten. Normaal komt de Grootmeester naar Europa om een seminar te geven en examens af te nemen, maar deze keer was de seminar in Baton Rouge. Er was een delegatie van elf personen afgereisd waaronder vier deelnemers van Chon-ji-kwan om aldaar een seminar te volgen van onder meer negen grand Masters uit Korea. Van vrijdag tot en met zondag werden er diversen technieken gedemonstreerd aan de ruim 120 deelnemers.

 Mijlpaal Weer een mijlpaal voor Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre om zwarte banders erbij te hebben. Sinds een aantal jaren traint Frans van Boxtel enthousiaste beoefenaars van deze sport in zijn sportschool Chon-Ji-Kwan aan de Hockeyweg in Uden. Frans van Boxtel feliciteert Harm Verkuijlen uit Uden voor zijn  moed en inzet.

Deze zelfverdedigingssport mag zich verheugen in een toenemende wereldwijde belangstelling. In Europa is Nederland en met name Uden het centrum voor deze sport. Frans van Boxtel, 6de Dan en President van de Europese bond: "Toen ik in 1992 in contact kwam met deze sport was ik meteen verkocht, het is in mijn ogen de meeste complete Martial Art die er bestaat." Frans wordt daarin gesteund door de nominatie van de grondlegger van deze sport Dr He-Young Kimm tot de Martial Arts Hall of Fame.

 

Laatste nieuws