Hockeyweg 10, 5405 NC Uden
Tel. +31 (0) 413 270 072
Mob. +31 (0) 654 381 703
info@chon-ji-kwan.nl

Weer een Chief Master 6e Dan en 2e dangraad bij Chön-Ji-Kwan 

Uden - "Cha Ryut Do-Ju-Nim Ke Kyung Ye". Hiermee begroet de kersverse Black Belt Hanmudo beoefenaars naar de Koreaans grondlegger van het Han Mu Do Dr He-Young Kimm na het behalen van hun 6e Dan en 2e Dan tijdens het jaarlijkse Europese seminar dat werd gehouden op 10 en 11 oktober in Uden. Met trots kan artial arts school Chön-Ji-Kwan mededelen dat binnen de afdeling Hanmudo de volgende personen zijn geslaagd voor hun volgende Dangraad: Hamza Keskin (6e Dan) en Elke Dekkers (2e Dan). Zo mag Chief Master Frans van Boxtel weer trots zijn met het uitbreiden van zijn kader. Na een lange voorbereiding was het zover en mochten ze hun kunnen laten zien aan de grondlegger Dr. He-Young kimm 9e dan Hanmudo. Met toegewijde vreugde keken de ouders toe hoe ze de Hanmudo technieken demonstreerden aan de jury. Na een drie daagse seminar was het een eer om door grondlegger Dr. He-Young Kimm en hun trainer Chief Master Frans van Boxtel hun zwarte band om hun middel te knopen. Weer een mijlpaal voor Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre om zwarte banders erbij te hebben. Sinds een aantal jaren traint Frans van Boxtel enthousiaste beoefenaars van deze sport in zijn sportschool Chön-Ji-Kwan aan de Hockeyweg in Uden. Frans van Boxtel feliciteert de geslaagde kandidaten voor hun moed en inzet.

It is with great anticipation that we announce the 28th International Hanmudo seminar in Uden / Holland on October  15,  and  16,  2016.

 The seminar will be held at the Martial Arts Centre Uden and will be conducted by Dr. He-Young Kimm (10th Dan), Founder of Han Mu Do.

The seminar will include ki exercises, kicking and striking techniques, joint locking techniques, throwing techniques, empty hand forms and weapon techniques.

 

The cost of the seminar is:

WHA members            € 45,00 for one (1) day and/or € 90,00 for two (2) days

Non members             € 50,00 for one (1) day and/or € 100,00 for two (2) days

 

Note: Participants with 5th Dan & higher and school owners (chief instructor) bringing a minimum of four (4) students (participating 2 days) do not have to pay for the seminar.

 

Timetable

Saturday:         10:00 - 17:00 (Registration starts at 9:00 o’clock.)

Sunday:           10:30 - 16:00 (Registration starts at 9:30 o’clock.)

Zeer geslaagd Hanmudo Seminar bij Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre Uden

“Cha Ryut Do-Ju-Nim Ke Kyung Ye”. Hiermee begroet de kersverse Black Belt Hanmudo beoefenaars naar de Koreaans grondlegger van het Han Mu Do Dr He-Young Kimm na het behalen van hun 1e Dan tijdens het jaarlijkse Europese seminar die werd gehouden op 10 en 11 Oktober 2015 in Uden. Met trots kunnen we meedelen dat we binnen de afdeling Hanmudo de volgende personen geslaagd zijn voor hun volgende Dangraad. Elke Dekkers, Jarno en Jordy Vermaat, Michielle Nederkoorn, Maurice Meijerink en Bart Slot. Bart Slot werd ook voorgedragen als een nieuwe in-structeur en heeft zijn diploma met trots ontvangen. Zo mag Chief Master frans van Boxtel weer trots zijn met het uitbreiden van zijn kader. Na een lange voorbereiding was het zover en mochten ze hun kunnen laten zien aan de grondlegger Dr. He-Young kimm 9e dan Hanmudo. Met toegewijde vreugde keken de ouders toe hoe ze de Hanmudo technieken demon-streerde aan de jury. Na een tweedaagse seminar was het een eer om door Chief Master Frans van Boxtel hun trainer hun zwarte band om hun middel te knopen. Weer een mijlpaal voor Chon-Ji-Kwan Martial Arts Cen-tre om zwarte banders erbij te hebben. Sinds een aantal jaren traint Frans van Boxtel enthousiaste beoefenaars van deze sport in zijn sportschool Chön-Ji-Kwan aan de Hockeyweg in Uden. Frans van Boxtel feliciteert de geslaagde kandidaten voor hun moed en inzet.

 

 

 

Beste Leden , ouders en verzorgers,

Het is zover

 

De ninjas gaan ten strijde

A.s weekend gaan 50 ninjas en 17 begeleider strijden  voor de ereplaatsen

Zaterdag ochtend om 10:00 uur moeten de ninjas zich melden op het kamp

Ze zullen ingedeeld worden in zes groepen en die gaan uitmaken wie de beste zal zijn

en dat weten we pas zondag laat in de middag 16:00 uur de ouders van de ninjas zijn dan welkom om te kijken wie er de beste is

Tijdens dit spectakel zullen er diversen fotos gemaakt worden en deze zullen geplaatst worden op de site

klik op deze link voor deze fotos  FOTO NINJA KAMP 2013

Veel Succes

Hoofd Ninja   Frans en zijn Team

 

"Hapki zen" Seminar in Zwitserland Door Han Jung Doo

In het weekend van 28 t/m 30 Novemember 2015 was er een Hapki-Zen seminar. Deze werd georganiseerd door Alliance corea die opgericht is door Ernst- Jan Rolloos

De grondlegger van Hapki-Zen "Han Joo Do" uit Korea verzorgde een geweldige seminar.   Alle facetten uit het Hapki zen kwamen uitgebreid aan bod. Er werd getraind in diversen disciplines zoals meditatie ,coördinatie, communicatie en techniek. Hapki-zen maakt het mogelijk om zoals individueel de technieken te trainen of met partner. De techniek kan zowel als aanvallend als verdedigend geoefend worden. Meegaan in de techniek om te overwinnen staat hier centraal. Opvallend is de roterende bewegingen die je maakt wat zeer effectief is . Leeftijd speelt hierin geen rol je kan Hapki-Zen ook nog op latere leeftijd beoefenen. Frans van Boxtel en Harm Verkuijlen waren een van de deelnemers die met volle inzet trainde om de technieken te vergaren. Helemaal vreemd was het niet omdat Frans en Harm al jaren Hapkido getraind hebben. Maar je bent nooit te oud om nieuwe technieken te leren aldus Frans. We waren dan ook zeer vereerd om een Master Degree in Hapki-Zen te ontvangen van oprichter en Grandmaster Han Jung Doo, hiervoor onze dank Master ! Het is voor Chon-ji-kwan Martial Arts Center een unicum om twee ambassadeurs in het Hapki-Zen te hebben. Nog meer vereerd waren wij toen de Grandmaster ons een certificate uitreikte als erkenning voor een officieel Hapki-Zen school in Nederland. We zullen dan ook met trots werken aan een centrum waar Hapki-Zen met volle toewijding getraind kan worden. Voor meer informatie kan je terecht bij Frans van Boxtel of Harm Verkuijlen

 

 

 

Laatste nieuws