Hockeyweg 10, 5405 NC Uden
Tel. +31 (0) 413 270 072
Mob. +31 (0) 654 381 703
info@chon-ji-kwan.nl

Self Defence …voor je eigen veiligheid

Self Defence …voor je eigen veiligheid

Helaas worden we in deze tijd nog steeds geconfronteerd met geweld in onze eigen omgeving, en die van een ander. Het is heel belangrijk dat we met een gerust hart de maatschappij in kunnen gaan. Jammer genoeg geven de middelbare scholen nog geen vakken zoals zelfverdediging. Dit is heel normaal in de Aziatische landen. Het zou hier in de westerse wereld ook zo moeten zijn dat de leerlingen van de middelbare scholen een verplicht vak als zelfverdediging konden krijgen. Dit zou het sociale gedrag van de tieners drastisch veranderen. Daarom kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met het opbouwen van zelfvertrouwen. Dit kan door middel van zelfverdediging. Chön-Ji-kwan Martial Arts Centre biedt deze mogelijkheid.

Het Chön-Ji-Kwan Self-defence programma biedt de mogelijkheid voor jongeren en volwassenen, zowel mannen als vrouwen om te gaan met agressie.. en die van anderen. Durf nee te zeggen en grenzen te verleggen.De lesstof bestaat uit het leren van stoten, trappen, werpen en klemmen en daarnaast het leren afweren hiervan. Daarom zijn deze serieuze zaken in één lespakket gegoten, zodat je kennis kunt maken met een sport die uiteindelijk zorgt voor een gedegen basis die bestaat uit: ZELFVERTROUWENDISCIPLINE enCONDITIE.

Kortom: gezellig trainen met veel respect en discipline, dit zorgt er voor dat we de wereld weer aan kunnen. Al deze aspecten tezamen zijn de basis van uw welzijn. Zeker niet gek in een samenleving waarin dit soort zaken vaak in een hoek gedrukt wordt. Uiteindelijk zijn we altijd op zoek naar het beste voor onszelf. Het Chön-Ji-Kwan Self-defence programma kan hierin duidelijk een steentje bijdragen.

Groepslessen op aanvraag. Voor meer informatie klik op contact.

Laatste nieuws