Hockeyweg 10, 5405 NC Uden
Tel. +31 (0) 413 270 072
Mob. +31 (0) 654 381 703
info@chon-ji-kwan.nl

Baton Rouge - "Cha Ryut Do-Ju-Nim -Nim Ke Kyung Ye." Hiermee begroet de kersverse Chief Master Harm Verkuijlen uit Uden naar de Koreaans grondlegger van het Han Mu Do Dr He-Young Kimm na het behalen van zijn  6e Dan tijdens het internationale seminar dat werd gehouden in Baton Rouge, Amerika.

Met trots kan Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre Uden meedelen dat Harm Verkuijlen geslaagd is voor zijn 6e Dan binnen de afdeling Hanmudo. Harm Heeft zijn 6e Dan-examen met succes afgelegd in het hoofdkantoor van de World Hanmudo Association in de Verenigde Staten. Normaal komt de Grootmeester naar Europa om een seminar te geven en examens af te nemen, maar deze keer was de seminar in Baton Rouge. Er was een delegatie van elf personen afgereisd waaronder vier deelnemers van Chon-ji-kwan om aldaar een seminar te volgen van onder meer negen grand Masters uit Korea. Van vrijdag tot en met zondag werden er diversen technieken gedemonstreerd aan de ruim 120 deelnemers.

 Mijlpaal Weer een mijlpaal voor Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre om zwarte banders erbij te hebben. Sinds een aantal jaren traint Frans van Boxtel enthousiaste beoefenaars van deze sport in zijn sportschool Chon-Ji-Kwan aan de Hockeyweg in Uden. Frans van Boxtel feliciteert Harm Verkuijlen uit Uden voor zijn  moed en inzet.

Deze zelfverdedigingssport mag zich verheugen in een toenemende wereldwijde belangstelling. In Europa is Nederland en met name Uden het centrum voor deze sport. Frans van Boxtel, 6de Dan en President van de Europese bond: "Toen ik in 1992 in contact kwam met deze sport was ik meteen verkocht, het is in mijn ogen de meeste complete Martial Art die er bestaat." Frans wordt daarin gesteund door de nominatie van de grondlegger van deze sport Dr He-Young Kimm tot de Martial Arts Hall of Fame.

 

Laatste nieuws