Zeer geslaagd Hanmudo Seminar bij

 Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre Uden

 “Cha Ryut Do-Ju-Nim Ke Kyung Ye”. Hiermee begroeten de kersverse Black Belt Hanmudo beoefenaars naar de Koreaans grondlegger van het Han Mu Do Dr He-Young Kimm die  na het behalen van hun  1e Dan tijdens het jaarlijkse Europese seminar in Uden. Ze waren 2 van de 6 examen kandidaten die tijdens het Seminar succesvol het Dan examen hebben afgelegd.

 Met trots kunnen we meedelen dat we binnen de afdeling Hanmudo de volgende personen geslaagd zijn voor hun volgende Dangraad.

Wilco van den Broek en Jordy Vermaat behaalde hun 1e dan . ( zie foto ) Na een lange voorbereiding was het zover en mochten ze hun kunnen laten zien aan de grondlegger Dr. He-Young kimm 9e dan Hanmudo. Met toegewijde vreugde keken de ouders toe hoe ze de Hanmudo technieken demonstreerde aan de jury. Na een tweedaagse seminar was het een eer om door Master Frans van Boxtel hun trainer hun zwarte band om hun middel te knopen. Zo heeft chon-ji-kwan zijn kader weer uitgebreid. Een mijlpaal voor Chon-Ji-Kwan Martial Arts Centre om zwarte banders en instrukteurs erbij te hebben. Sinds een aantal jaren traint Frans van Boxtel enthousiaste beoefenaars van deze sport in zijn sportschool Chön-Ji-Kwan aan de Hockeyweg in Uden. Voorbeeld hiervan is Frans van Boxtel feliciteert de geslaagde kandidaten voor hun moed en inzet.